Proiect Bulk Buy Part 2

Detalii despre cum s-a desfășurat Part 1 puteți găsi aici  http://www.bigbangromania.net/t1359-proiect-bulk-buy

Și deoarece part 1 a fost în final un succes, vom face încă o comandă mare, pentru Still Alive, noul album 2NE1 (care va apărea pe 14 iunie) și orice ați mai vrea de la YG (și nu numai).

„Modul de desfășurare” rămâne aproximativ același. Comanda se va face tot de pe dvdheaven.com.

Deși inițal stabiliserăm să începem să adunăm comenzile după ce apare albumul 2NE1, ar fi mai bine să începem acum, pentru a vedea, în mare, cât de multe comenzi vor fi și ce valoare vor avea, iar dacă va fi posibil, vom face o comandă înainte, pentru cei care nu comandă albumul 2NE1, ca să nu aștepte mai mult timp degeaba.

Dacă deja știți ce vreți să comandați, rimiteți un e-mail pe adresa comanda@bigbangromania.net care să conțină:

Numele complet

Adresa COMPLETĂ (stradă, număr, bloc, scară, apartament  <dacă este cazul> localitate <comună, sat – dacă este cazul>, județul, codul poștal. dacă stați în București, voi avea nevoie și de numărul oficiului poștal din zona în care locuiți, de unde veți ridica coletul)

Adresa de e-mail

Comanda voastră – numele produsului, așa cum apare pe site, și linkul către produsul respectiv

Valoarea comenzii (în $)

Modalitatea de plată (depunere în cont/mandat poștal)

Data la care puteți trimite banii

Dacă vreți să așteptați albumul 2NE1, specificați asta în e-mail.

Ca modalitate de plată, cel mai sigur, ieftin și rapid e prin depunere în cont (oricum acolo ajung toți). Dezavantajul e că trebuie să aveți minim 18 ani sau să cunoașteți pe cineva major care vă poate ajuta.

Important!

Suma finală pe care o veți plăti va include 24% din valoarea comenzii (pe care trebuie să o plătesc la vamă), transportul internațional (care se va stabili în funcție de comanda finală), taxele de ambalare și expediere (2 lei ambalare – cutie, hârtie și ce mai trebuie + taxa de expediere prin Poșta Română – 3 lei pentru colet sub 1 kg, 5 lei pentru până în 2 kg).

Rata de schimb valutar la Paypal de astăzi, 9 iunie 2012, este 1$ = 3.73 RON  (dedus din faptul că 8.33$ costă 31.06 RON). Mai târziu poate fi mai ieftin sau mai scump.

Regula de bază rămâne aceeași. Puteți comanda orice și oricât, atât timp cât include cel puțin un produs YG.

Pentru orice nelămuriri, alte detalii sau întrebări, puteți trimite e-mail tot pe adresa comanda@bigbangromania.net sau lăsa un comment aici.

În funcție de comenzile voastre și data la care puteți trimite banii vom stabili câte comenzi vom face și când.

Sperăm că totul este clar. ^.^

Leave a comment